- — Доставка по м. Запоріжжя та області
- — По Україні - згідно з тарифами Нової Пошти
- - Готівкою при отриманні
- - Картками Visa і MasterCard
- - Оплата за рахунком, Безготівковий розрахунок
Опис
Консерви в томатному соусі містять (правда в зменшеній кількості, ніж свіжа риба) вітаміни А, Е, D, В1, В6, В12, РР. Серед мінералів слід зазначити високий вміст кальцію, фосфору, заліза, фтору, а також йод, магній і селен.
Риба в томатному соусі - хороший джерело білка, надовго насичує і поставляє «будівельний матеріал» для росту клітин.Риба в томатному соусі поставляє в організм поліненасичені жирні кислоти.
Омега-6 і омега-9 жирні кислоти, які мають низьку щільність, знижують рівень тріглецірідов і ліпопротеїдів, тим самим знижують рівень «поганого» холестерину в крові.
Риба в томатному соусі є джерелом кальцію, фосфору і вітаміну D, які в сукупності формують здорову кісткову тканину. Без вітаміну D засвоєння кальцію відбувається в мінімальних кількостях. Томатний соус робить рибу ще більш корисною. Томатна паста, яка є основою для виробництва соусу, містить в своєму складі лікопін - каротиноид, який здобув собі славу одного з кращих антиоксидантів.
Риба в томатному соусі містить багато солі. Калорійність рибних консервів в томатному соусі близько 100 кКал. Білки: 15 м (~ 60 ккал). Жири: 16 м (~ 144 кКал). Вуглеводи: 0.5 м (~ 2 кКал). Енергетичне співвідношення (б | ж | у): 55% | 131% | 2%. Класичний склад - риба, сіль, томатний сік, соус.
Риба повинна бути цілісна.
Основна маса виготовляється з тріскових, камбалових, бичкових, дрібних оселедцевих і окуневих видів риби.
Термін придатності: 24 місяці
Обсяг: 240г
Упаковка: металева банка
Кількість в упаковці: 48шт
Виробник: ТОВ "АЛГ-ГРУП"
Характеристики
Відгуки
Відгуків не знайдено