Як побудувати велику компанію без великих вкладень у 2020р?

27 Бер 2020

Бажання відкрити свій бізнес у багатьох людей стало з'являтися все частіше. Коли бізнес стосується продажів, виникає безліч нюансів, які потрібно вирішити, і, звичайно ж, страх, що справа може стати збитковою.

Адже інтернет-продажі передбачають не тільки закупівлю товару, а й створення сайту для свого магазину. Створення сайту з нуля - означає необхідність залучення програмістів, дизайнерів, системних адміністраторів та інших співробітників сфери маркетингу.

До того ж, нове ім'я сайту буде невідомим для аудиторії, у зв'язку з чим, доведеться зробити великий грошовий внесок у рекламу. Як швидко окупляться витрати - багато в чому залежить від удачі. 

Як вибудувати велику компанію без великих вкладень?

Великий бізнес та мінімум вкладень?

Це можливо.

Для цього потрібно створити свій інтернет-магазин на платформі маркетплейса. Таким чином, ви мінімізуєте витрати і зусилля, які пов'язані зі стартом підприємницької справи, і позбавите себе зайвих зобов'язань. 

Спробуйте розмістити свої товари на онлайн-майданчику foodmarket.ua, і ви самі переконаєтеся, як просто і без особливих витрат можна вести прибутковий бізнес у продажах. Зважаючи на популярність маркетплейса, ви швидко почнете продавати й отримувати дохід. 

  • Переваги у співпраці з маркетплейсом:
  • перші місця у видачі пошукових систем;
  • відоме ім'я з численною аудиторією;
  • довіра до розкрученого майданчика;
  • наявність свого штату професіоналів, які забезпечують рекламу і просування в соціальних мережах;
  • безпечне зберігання інформації про ваш магазин на захищених серверах

Завдяки розвитку маркетплейсів, підприємець може економити свій час, гроші та сили. Хоча послуги популярних онлайн-майданчиків і не безкоштовні, комісія, яку вони запитують, набагато вигідніша, ніж створення, запуск і забезпечення роботи окремого сайту з нуля.

Розміщення товарів на маркетплейсі: прямий шлях до великого успіху

Швидкий старт, гарантований прибуток, широка і лояльна аудиторія, довіра покупців - усі ці переваги дають відомі онлайн-майданчики. Покупці добре знають популярні маркетплейси, і не бояться замовляти там товари. Головне для бізнесмена - продавати якісні товари та виконувати умови договору оферти.

Таким чином, підприємець заробить високий рейтинг, масу позитивних відгуків і велику кількість клієнтів, а значить - більше прибутку.

Зареєструватися на майданчику як продавець можна тут.


Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук